Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Thursday, August 29, 2013

Hari Raya Kajang!!!


18 Syawal 1434

Exclusively with friends and relatives in Kajang!



Menziarah officemate yang baru bersalin.
Genap 30 hari usia baby Muhammad Imran Mikhail.
Tahniah Faiez! 



Bersama dengan adik dan adik ipar beraya di rumah abang tiri.



Ada 3 orang ni tak camera friendly... huh!....



Bersama kawan lama dari UTM Skudai, Suhara.
Mak dan pak mertua sekali masuk bergambar.
Suami dia, Shai tak sempat pulak bergambar bersama, dia pun x-UTM jugak.



Bersama anak-anak Suhara.



Lagi 2 buah rumah, Rozita dan Ummi tak sempat nak snap gambar. 
Masa tu dah terasa letih dan kenyang sangat... 
Dalam hati dok ingat nak balik rehat nak balik mandi nak balikkkk...
hu hu hu....






(^_^)V Terima kasih sudi menjengok blog saya. 


16 comments:

  1. Kalau beraya masuk petang badan dah letih memang malas lagi nak bergambar bagai. Dlm hati fikir nak balik mandi dan rehat aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak zakie, letih beraya + perut penuh

      Delete
  2. suka tgk baby baru lahir...comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikutkan hati mau saya peluk ketat2... hahahah... tgh tido punya pasal, sy tengok jer

      Delete
  3. wah! masih meriah berhari raya ye Kak...
    msti comel baby br lahir..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah... beraya sakan! baby comel macam mak dia jugak

      Delete
  4. Byk tmpt akak pegi sehari tu, mmg letih. Tapi elok ada gamba gini, kenangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alang2 dah pegi ke kajang tu, siapa yang kenal tu terus je jengah

      Delete
  5. uiks..kak ni study kt utm skudai ke??
    acu pun study sana gak hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes darling.... sy batch 89-94 kursus sains industri

      Delete
  6. Salam perkenalan..terima ksih follow rietta...follow u back....

    Wah...meriahnye jalan jalan raya...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan! Terima kasih ye follow sy.
      Mmg meriah.... setahun sekali....

      Delete
  7. salam aidilfitri n salam merdeka kak..

    wahhh..dlm sehari akak leh ziarah byk rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam! Pulun habis tu Lya.... heheheh

      Delete