Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Thursday, May 17, 2007

Will Catch-Up

Kat office agak sibuk kebelakangan ni. Apatah lagi kena cover hari2 yang telah bercuti sakit tu. Tengkuk memang rasa sakit, itu yang buat aku lagi risau. Adakah... adakah ini simptom darah tinggi? Oh tidak!!!

Perut masih rasa sebu. Kepala pun sakit sikit. Badan tak sihat lebih baik pergi berehat. Nak bloghop pun tak selesa, dok renung laptop tu pun boleh menambahkan lagi straint di tengkuk.

So, will catch-up later, ok.

6 comments:

  1. May be simpton of stress. Take care

    ReplyDelete
  2. laaa...patut lama tak nampak kelibat..rupa2nya pergi jalan dan sakit ye...

    moga2 cepat sembah. jaga diri baik2 ye..

    ReplyDelete
  3. saya pun dok sakit tengkok nih....

    ReplyDelete
  4. salam,

    pakailah minyak mustajab nona roguy. insyaAllah puas hati hehe. mmg minyak ni feveret saya sejak zmn anak dara.

    selamat hari ibu ya

    harapnya masa saya komen ni, ahni dah sembuh sepenuhnya.

    lupa lak, kalau perut sebu, cuba minum air halio o atau susu.insyaAllah, lepas tu keluarlah angin ke or rasa lega semacam. Ini mmg amalan saya. tak taulah sesuai utk Ahni atau tidak.

    ReplyDelete
  5. OS;
    Tu yang takut tu.. dari stress boleh timbul byk lagi penyakit lain.

    Diyanazman
    Tenkiu.

    MakLang
    Tu la, kalau dalam dunia blog ni, diam tu tanda busy atau sakit... heheheh

    Ajzie
    Ala Ajzie, awak pun kena stress jugak ke... tapi saya rasa pelik la kalau saya kena stress, apa sangatlah yang saya nak stess pun, bukannya saya ni busy yang amat atau dalam pressure ke apa ke...

    KakLong
    Selamat Hari Ibu untuk KakLong jugak.

    Terima kasih di atas petua. Saya pulak amalkan Jamu Herba Tuju Angin HPA. InsyaAllah setakat ni ok lah tapi kdg2 terlbih sgt angin kot dlm bdn.. angin apa lah agaknya tu kan...

    ReplyDelete