Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Monday, December 9, 2013

Give Away Lagi Ke?

Assalamualaikum.

Mini GA KakNi dah tamat. Pemenang pun dah dipilih. Hadiah masih dalam proses dibungkus dan InsyaAllah akan diposkan pada 12/12/13 nanti. Ha... apa lagi KakNi, update blog lah!

Alamak... saya sedang kena penyakit 'writer's block' nih, sebab tu lah blog saya jarang update.... tolong tolong.... sementara menanti idea dan kerajinan datang bergolek-golek kepada saya, apa kata kita jengok blog Umiyumi . Ada GA yang tak payah nak tulis entry, tak payah follow blog dan tak payah Like page FB. Cuma tuliskan url blog dan alamat email. Senang sangat! Sambil-sambil tu boleh tengok gambar kereta mewah Lamborghini yang setakat ini dalam mimpi pun aku tak pernah naik lagi ok...






Apakah ubatnya orang yang malas...
(-_-)

11 comments:

  1. Selamat berGA kak ni
    pi jln jln hihi

    ReplyDelete
  2. CikNi!! kakak dapatlah hadiah tupperware tu. Terima kasih tapi mohon maaf sebab pagi ni baru kakak tahu sebab Johor kan cuti 3 hari, biasalah kakak bila cuti blog pun cuti.

    CikNi berGA pulak ye.. good luck:)

    ReplyDelete
  3. Salam KakNi...rajinnya buat GA..tingin gak nk buat tp skrg ngh bz..tahun depan kot :).Apa2pon tahniah kpd pemenang2 di GA Kak Ni aritu.

    ReplyDelete
  4. good luck,kak..erm..ubat malas adalah merajinkan diri..boleh gitu?;)

    ReplyDelete
  5. Good Luck kak..moga ada rezeki nya...
    sy pun skrg ni 'agak malas' nak update...hehe

    ReplyDelete
  6. selamat pagi kakNi..hehe..terkena penyakit "writer block" yer, hari tu sy kena pnyakit ne terus bersarang blog tu seminggu lebih..muahaha :P

    ReplyDelete