Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Thursday, September 26, 2013

Safety Officer bercuti


Dalam entry yang sebelum ini saya cerita pasal kakak ipar yang pergi menunaikan haji kan.... jadi bila dah sedara-mara datang berkampung di rumah saya + kena bawak pergi shopping sana sini, of course lah saya kena ambil cuti.

Tengah seronok2 membeli belah di GM Kelang, ada kawan saya telefon. Katanya "makmal terbakar ni, ko kat mana?" Bila saya bagitau dia yang saya cuti, dia cakap "macam mana ni pegawai keselamatan bercuti, makmal terbakar ni" 

Saya tanya dia samada ini betul2 ke main2... sebagai bukti dia hantar gambar kat bawah ni (dan gambar2 lain yang tak boleh saya tunjuk kat sini, P&C okeh)...... alamak, macam mana ni... terus saya telefon bos. Syukur Alhamdulillah bos saya telah pergi ke tempat kejadian. Kalau tidak ni terpaksa lah saya masuk kerja. 

Terima kasih bos!
 I lap u!!! 
(^3^)





8 comments:

  1. aigoooo seram nih.... sampai abang bomba pon ada tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang terbakar... sib baik cepat padamkan

      Delete
  2. huhu.. biasa la.. time2 kt ct tula mcm hal tjdi.. mde nk jadi. tp mujur la bos ade

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tak tahu lg nape terbakar, tunggu report forensik bomba. tak teruk sgt tp mesin rosak x boleh pakai

      Delete
  4. Alhamdulillah mujur tak de ape2

    ReplyDelete