Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Sunday, September 8, 2013

Gambar: Kura-kura atas batu

Saya tak pasti samada saya pernah tunjuk gambar ini dalam blog atau pun tidak. 

Kalau dah tunjuk pun apa salahnya tunjuk lagi sekali kan?

Gambar ini diambil oleh anak sulong saya, Hariz Muqry di langkawi pada tahun 2011. Suka tengok gambar ni. Gambar asal high resolution, ni saya dah reduce sampai macam blur pun ada... heheheh....





Cerita jalan-jalan langkawi:







(^_^)V Terima kasih sudi menjengok blog saya






18 comments:

  1. Dah berbelas tahun kakak tak ke Langkawi CikNi.
    Macam manalah kura-kura tu boleh dok atas batu itu agaknya ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali pandang tak nampak kan kura-kura tu...

      Delete
  2. kura2 atas batu..
    saya datang singgah tau..
    hehehhe...

    ReplyDelete
  3. kura2 atas batu..
    pura2 tak tahu...
    eh adaker pantun gitu..
    cantikjer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kreatif nyer spontan berpantun... terima kasih ya...

      Delete
  4. salam kakNi ..cantik gambarnya tu,bkn senang nk snap pic gitu.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. terima kasih, anak saya ni yang rajin snap gambar.

      Delete
  5. wak tengok pon chantek gmbr kura2 tuuu.,eHHHee

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun suka tengok gambar tu... heee

      Delete
  6. Kalau tak bgtau..mmg tak perasan ada kura2 tu..scene yg cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah saya pun mula2 x prsn jugak kura2 tu

      Delete
  7. owh.. igtkan gambar batu yg macam rupa kura-kura kat penang tu... heheh

    ReplyDelete