Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Wednesday, May 30, 2007

Line Clear

Senario:

Seorang lelaki sedang bercakap melalui h/p dengan kawannya.

Dialog:

Bla bla bla bla... hello? hello? Line tak clear lah? Ah ah, line tak clear. Nanti aku call balik. Bye.

Soalan:

Apakah maksudnya 'line tak clear'?

- signal telefon tak elok?

- line tak clear sebab bini/awek ada kat sebelah?

16 comments:

  1. Hehehe...the answer will subject to siapa lelaki yang dimaksudkan ...kalo tok cik...tok cik..tue letak atas pencawang telefon pun belum tentu clear, tapi kalo mat romeo tue, banyak kemungkinannyer...mmg selalu tak clear punyer...

    ReplyDelete
  2. jawabannya depends siapakah lelaki yang dimaksudkan anda.

    kalau lelaki lain mungkin psal bini kat sebelah

    kalau lelaki itu adalah laki anda maknanya memang betullahline tak clear. :D

    ReplyDelete
  3. menurut kajian, hampir 88% line tak clear kerana jawapan no. 2

    ReplyDelete
  4. check reception bar hp sendiri. kalau penuh maknanya jawapan #2 adalah terpakai.

    hehehe

    ReplyDelete
  5. selalunya alasan yg kedua tu..hehe

    ReplyDelete
  6. salam,

    hehehe

    line tak clear..

    betulkan area kat atas bumbung

    (",)

    ReplyDelete
  7. Lain tak clear maknanya ada herotan.

    ReplyDelete
  8. line tak clear makna line banyak error...
    cct tak leh kerja dengan elok, intermittent

    itu kalau dlm bidang kerja pB ...

    hi hi hi

    ReplyDelete
  9. lelaki cam tu elok nak kena hempuk je dengan handphone tu! HaHaHa...

    ReplyDelete
  10. huh.. line tak clear konon..!! byk le songel..

    ReplyDelete
  11. line manjang tak clear sbb byk sgt spare tyre le tuh ahaks!

    ReplyDelete
  12. err.....no komen arrrr....hahha:D

    ReplyDelete
  13. aerial dia patah kot...ha..ha...

    ReplyDelete
  14. kak Ahni...mana ni??line tak clear ka nak berblog? :)

    ReplyDelete