Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Tuesday, January 7, 2014

Segmen Azam Baru Di Tahun Baru

Anjuran: Ayu Insyirah (http://www.ayuinsyirah.my/)




Syarat2nya...


1. Jadi follower ayu (takde paksaan) - dah follow!
2. Like pages ayu pun di alu2kan.. - dah Like!
3. Buat tajuk " segmen: AZAM BARU DI TAHUN BARU " - done!
4.Letakkan banner diatas ...backlink kan ke entry ni.. done!

5. Sharekan azam kawan2 untuk tahun baru 2014 ni... done!

  • Nak turunkan berat badan, sekurang-kurangnya 2 @ 3 saiz baju. (sekarang=46, target= 43@44)
  • Nak berjaya dalam blogging (dah tulis azam blog di entry sini)
  • Lain-lain azam peribadi yang tak boleh nak share kat sini... hahahah... 

6. Letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen done!



Segmen dibuka sehingga 31/1/2014 jam 10 malam.


Comel sangat kan banner tu...
(*^_^*)

16 comments:

  1. Lambat lg rupanya due dia...insyallah klau ada masa sy join juga kak...

    Selamat bersegmen...😊

    ReplyDelete
  2. ada masa saya join nanti,,,,selamat berjaya

    ReplyDelete
  3. gud luck n all the best buat semua peserta....

    ReplyDelete
  4. good luck kak ni. x leh nak join sebab tak fikir pun azam untuk 2014 nie... hehehe

    ReplyDelete
  5. salam...semoga azam tahun ni tercapai...maaf ye.. ayu lambat blogwalking ke blog kawan2 yg join segmen ni... baru ni la ade masa hehee.. ada masa nanti boleh la berblogwalking ye...dan sudi2kan lah join segmen baru ayu sempena tahun baru cina ni...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/senarai-peserta-segmen-azam-baru-di.html

    ReplyDelete
  6. Kakak dtg singgah hari ini tengok udang lagi...
    Kalau kakak ada kakak yg habiskan udang yg kurang digemari itu.

    ReplyDelete