Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Thursday, October 3, 2013

Food marvellous foods!

Sesiapa yang pernah tengok movie The Avengers?
Selepas pertarungan dengan aliens (Chitari), Iron Man ada sebut nak pergi makan shawarma.
Mungkin kah inilah shawarma yang dimaksudkan?


Ini adalah chicken shawarma atau chicken sandwich ala D'Arab Cafe.
Harga RM8.50
Rasa memang sedap!
Saya mmg tak pandai nak review atau explain food,
tp saya cuba ok. Shawarma ni kulitnya mcm popea.
Isi di dalam mcm isi kebab ayam. Sedap.

Alamat resto: Lot 3, Kompleks Anjung 7,
Jalan Zikron B 7/B,
Seksyen 7, Shah Alam.
Betul2 sebelah unisel. 




Claypot Loh See Fun dari Restoran Jom Cari Makan.
Sedaplicious! Teringat-ingat!
Loh see fun ni adalah mee beras mcm laksa tp pendek2.
Dimasak di dlm claypot.
 Bhn yg tidak serupa dgn bhn2 biasa utk masak claypot,
ada ayam dan mcm2 sayuran dipotong kecil.

Alamat resto: 31-1, Jalan PJU 5/12,
Dataran Sunway
(dekat dengan Encorp Strand)






(^_^)V Terima kasih sudi menjengok blog saya

4 comments:

  1. tak pernah tengok avengers hehehe. tapi shawarma tu memang nampak tempting sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikut tekak saya mmg sedappp.... heheheh

      Delete
  2. hihi.. x tgk pon citet avengers tu.. y no2 tu mmg nmpk sedap.

    ReplyDelete
  3. selalu acu makan shawarma nie dia di balut dengan roti yg cam roti pita tu
    apa ntah nama roti tu. tak pernah lak makan yang dibalut dengan kulit popia

    ReplyDelete