Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Wednesday, October 10, 2012

Wordless Wednesday?


Comelnya anak saudara ku, Insyirah...
macam berposing lah pulak
teddy bear lagi besar dari dia




Hadiah dari Jemari Suri untuk segmen surprise buat geng yang suka komen.
Terima kasih!




Untuk renungan....
sumber: Persatuan Kakitangan Islam







23 comments:

  1. suka yg last tu sebab rupa dia macam kucing kita!
    yes. dia nampak diri dia macam rimau padahal dia kecik je:P

    tuan dia?
    ntahlah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tuan ia macam rimau maknanya tuan ia garang!

      Delete
  2. Replies
    1. padahal jinak2 merpati nih, nak pegang tak mau! posing mau pulak!

      Delete
  3. Kakak kena renung juga diri kakak ni takut terasa macam kucing tu padahal kecik berlagak nak jadi singa hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie, kdg2 kita kena jadi singa, kdg2 kena jadi kucing yg comel dan maybe kdg2 kena jadi tikus gak... hu hu hu....

      Delete
  4. hehe teddy bear tu besar dari insyirah sangat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg betul pun, besar sgt... thank you for visiting my blog dear...

      Delete
  5. Comelnya Insyirah.

    Hadiah itu pun comel juga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu ler kakcik, tu anak sedara yang jinak2 merpati... susah nak pegang dia!

      Delete
  6. comelnye insyirah.. putih gebulah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu ler puji anak sedara kita, memang geram tengok dia

      Delete
  7. Replies
    1. hasrina yang mana, dlm cermin ke yg kat luar tu?

      Delete
  8. assalamualaikum suri....cute nyer...:)

    ReplyDelete
  9. dayah perhatikan...

    sesaper nama insyirah , mesti comel + cantik..

    dan lemah lembut..

    (nama mmg boleh pengaruh perwatakan ek?)

    -kalau suami dyh mesti jwb , berhantung pada didikan....gitu..hehe-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dayah, kalau nama dgn maksud yg baik, tiap2 kali kita panggil dia, seolah-olah kita doakan dia TAPI perangai dia tu betul lah bergantung kepada didikan, dengan izin Allah jua...

      Delete