Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Wednesday, October 17, 2012

Not exactly wordless wednesday








Kalau harga asal RM49 turun kepada RM19 tu biasa.
Kalau harga asal RM149 turun kepada RM29 tu luar biasa.





saya kurang pasti kedua-duanya payung golf atau yg sebelah kiri jer...

39 comments:

  1. so, moral of the story..mungkin barang tu bukan mahal sangat kot..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Org yg ada berjual bolehlah beli - besar nie. Macam kita payung selalu dapat free kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar kak zakie, puas hati ni pakai.

      Delete
  3. *sambil gosok2 mata*.. harga RM149 jadik RM29..phewww!..heheh..imaginelah kalau betul sebelum diskaun die jual RM149, tapi cost tu mungkin RM5 jek..perghh berapa byk untung daaa... ataupun, taktik die.. sebelum ni mmg jual RM29 atau RM39 ke RM49 tapi die letak harga asal RM149, org pun gila2 akan beli bile tgk harga turun gile2..heheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, kena tunggu sales lah baru boleh beli. kalau hari2 biasa, tak payah, cekik darah...

      Delete
  4. ahahah!!!mmg pelik..betul sy pun duk tilik lamaaaa td...mesti ada sumthing yg xkena kn:)
    jmput follow kmbali,ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dtg blog saya ni ya.

      Delete
  5. Replies
    1. Kak DO biasa main golf mesti tahu kan brand ni... lightweight tu kak...

      Delete
  6. Oklah. Tapi yg sebelah nieh apa, bukan Local?
    Aish...the word local nieh kadang2 org kita macam ingat takde kelas.
    Padahal...lebih elok beli payung yg sah2 la dah bersedia kena ujan Malaysia:

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun fikir jugak maksud local tu apa, maybe local tu maksudnya payung biasa, yg sebelah kiri tu baru betul payung golf yang besar gedabak tu

      Delete
  7. a'ah kan...mmg 'sesuatu' di situ ekeekekekk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn beli kalau x de sales, kena cekik kaw kaw

      Delete
  8. la kat mana ni sis...cam jauh benor harga runtuhnya...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah abis kot sales nyer,kat kelana jaya ni, kedai brg golf

      Delete
  9. memang luar biasa ckit harga less sampai jd rm29 :)

    ReplyDelete
  10. a'ah laa luar biasa sgtt!!!!!! nkk jugak ;)

    ReplyDelete
  11. sekarang ni mmg tgh sale kat mane2..tp yg ni mmg betul2 runtuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau branded handbag turun harga macam ni kan best...

      Delete
  12. mak aiiii rm 149 mahaiiiii nya
    payung apa mahal sangat ni
    turun rm 29? mmg luar biasa

    ReplyDelete
  13. gilerr tu rm 149..agak2 kalu tak sale ada ke org nk beli??

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ek... ada ke org beli kalau tak sales..

      Delete
  14. Mak aih mahal betul payung sampai harga cecah ratus-ratus. Entah-entah tu lah harga sebenarnya. Hehehe...

    Thanks kak join GA saya. Lama sangat baru nak singgah. Huhuhu... keje banyak kak! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu lah reena, harga ratus tu mungkin juga betul...

      Delete