Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Sunday, September 9, 2012

Gift Away Umiyumi

Assalamualaikum.

Hari ni, tiba-tiba saja saya nak join Give Away (GA).

GA ini adalah anjuran blogger Umiyumi.

Hadiah nya adalah... jeng jeng jeng...

|
|
|
|
|
|
|
|
|





Ha, kalau dah tangkap cintan 
dengan si hitam manis Tefal Soft Line,
cepat-cepatlah join GA ini. 
Senang aje nak join, silalah layari:
untuk mendapatkan maklumat lanjut.
Mudah je, macam tak biasalah korang ni pun.
Mula-mula mestilah kena tulis entry,
lepas tu jangan lupa link kat blog dia.
Last sekali, bgtau dia yg kita join GA ni.

Jom segera, klik entry Umiyumi ni ok.
Tarikh tutup adalah pada 25 September 2012.




Saya dah tak sabar dah nak menambah koleksi periuk hitam ni kat rumah. Hahahah.....


5 comments:

  1. Good luck!! Teringin nak join juge la

    ReplyDelete
  2. Ramai juga yg join kakak jumpa. Good luck CikNi mana tahu ada tuah badan:)

    ReplyDelete
  3. singgah n follow..thanx sudi singgah sana

    ReplyDelete
  4. SALAM KEANAL DARI GA YG SAMA..
    FOLLOW SINI =)

    GOOD LUCK YER

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/8th-giveaway-umiyumi2.html

    ReplyDelete