Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Wednesday, September 5, 2012

dari lensa cameraman pro - jamuan raya lagi

Ni gambar yang dirakam oleh staff yang memang kerja nyer jadi jurukamera.
Dalam mana-mana function pun, bila saya nampak dia lalu je dekat saya, 
mesti saya panggil dia suruh ambil gambar. Memang giler glamer ke hape?



Biasanya, selepas setiap function, 
semua gambar yang dirakam oleh lensa jurukamera ni akan di-upload ke intranet.
So, semua staff boleh tengok gambar2 ni.
Dalam banyak2 gambar tu, saya ternampak diri saya dalam 2 foto ini.
Kecik jer, tapi ai perasan u!!! 




Siapa yang nampak tu saya bagi hadiah, nak tak?













Hadiahnya ucapan salam sayang dari saya....

hahahah.....

12 comments:

  1. time raya mmg seronok kan berfoto2... meriah suasana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul tapi bila lupa nak amik gambar tu yang rasa sentap amat... hahahah

      Delete
  2. nampak nampak

    kat belakang

    cuba tengok antara yang bertudung pink dan coklat putih tu ...
    terselit tuan blog nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh PB saya sungguh terharu... hu hu hu.... nanti saya bagi hadiah ek, as promised!

      Delete
  3. HAHAAHAHAH cute la kak ni nie.....pantang tgk kameraman yeak, laju jek panggil soh snap gambar...same laa kak ....kat tempat lieya pun kalo ade majlis gini, mmg laju jek tunjuk diri kat kameraman wakakaakakak.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. abih tu kalau kita tak panggil dia jangan harap lah ada orang yang nak amik pics kita... hahahah... sebab kita bukan type glemer + keje pun x glemer

      Delete
  4. Jamuan raya belum habis lagi... :)

    ReplyDelete
  5. betul kakcik, maklumlah minggu ni baru ada 'kehadiran penuh' baru lah boleh nak anjurkan majlis raya

    ReplyDelete
  6. Kakak mestilah nampak sebab baju CikNi lain warna sikit dari mereka. Kecik pun nampak juga. Sana-sini makan-makan-makan...

    ReplyDelete
  7. hehehe...Kalau Cikni nak nampak lagi kecik, meh sini, duk sebelah akak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ops!... ala mcm lah granny hani tu beso bebeno....

      Delete