Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Thursday, June 11, 2009

Pembuatan Jeli

Tak tahu lah gambar ni local ke oversea, most probably oversea lah.
Gambar kilang buat jeli.
Kotor dan sungguh menggelikan...
Lepas ni nak beli lagi ke jeli import untuk anak?
Yg local pun entah2 cam ni je dibuatnya...?







4 comments:

  1. aku kurang gemar beli jeli untuk bebudak..mulut tukar warna kenkadang..apa punya colouring yg depa letak..

    ReplyDelete
  2. Atiza
    Aku pun jarang beli, yg byk beli tu dia org sendiri lah kat luar sekolah tu, kat gerai tepi2 jalan....

    ReplyDelete
  3. pB dah lama dah larang anak anak dara tu makan jelly jelly nie

    termasuklah Sumi tu

    ReplyDelete
  4. Pb
    Pada saya kan, kalau branded & local made tu mungkin ada confident sikit... (ni bkn cite jeli je lah, mknn lain pun) sbb biasanya branded ni dia pun nak jaga imej dia, especially yg jenis masuk bursa saham tu, kalau buat hal nnt saham dia pun jatuh merundum...

    ReplyDelete