Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Sunday, March 22, 2009

Dpt 1 Hilang 1

Hari khamis baru2 ni roomate bg hadiah besday in advance (besday aku bln 9). Dpt hp 2nd sony p1i. Yay!

Hari ni aku kehilangan pulak hp lama (sony z...) yg dia hadiahkan 2-3 tahun yg lepas....


Sedih nyer...

7 comments:

  1. aduhai...

    benda ada sentimental value ni.. sedih ni

    ReplyDelete
  2. laaa.. datang yang baru nak ucap selamat tinggal pada yang lama rupanya..

    ReplyDelete
  3. Aikk? Tak pe lah. Tak de rezeki kot.

    ReplyDelete
  4. Wan
    Semua hp yg sy guna pun actually dia yg bg. Sedih ni...


    Neeza
    tu la sedih betul ni...



    OS
    Sob sob sob...

    ReplyDelete
  5. ada la hikmahnya tu..phone lama buat perangai cam keta kot..merajuk..

    ReplyDelete
  6. awat yang boleh hilang pulak?????

    rugi la tepon tu hilang...

    ReplyDelete