Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Monday, December 1, 2008

Bye bye my kelisa

Hari sabtu lepas aku drive all the way from shah alam to kangag.

Aku, Abang, Adik dan 2 orang adik aku.

Lepas tu aku dan Adik balik Shah Alam dgn bas.

Abang, aku tinggalkan kat kampung.

Raya haji nanti aku ambik lar dia balik.

Nak hantar benda ni kat adik aku.

Bila diingatkan balik, aku tak pernah pun amik gambag dgn benda ni.

Dah 3 tahun dah aku dok 'bela' dia.

Memang sedih, tapi sekarang ni benda tu milik org lain dah.



Lepas ni aku kena drive keta oren tu lar pulak.

Setakat ni tak de plan lagi nak amik keta baru.

Sebab aku let-go tu pun pasai nak reduce expenses.

Aku cuba cari entry lama bila aku beli keta tu dulu.

Surprisingly aku tak pernah blog pasal keta tu pun.

Huh... tak percaya langsung!

4 comments:

  1. takpe lah akuni.. masih boleh tengok lagi kelisa comel tu sebab pada adik akuni kan..
    memang sedih bila nak berpisah dengan kereta yang dah lama kita bawak kan..

    ReplyDelete
  2. Kak...
    yang lepas jgn dikenang :)

    ReplyDelete
  3. Neeza
    Memang sedih pun, terutamanya sebab sekarang ni 'patah kaki' lar pulak... hu hu hu...




    Ayu
    Kenang sikit-sikit aje... boleh kan?

    ReplyDelete
  4. alahai...sis.. jgn smpi termimpi2 udahla yek....

    ReplyDelete