Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Monday, November 17, 2008

Help needed...

Rakan bloggers sekalian,
Sesapa yg berpengalaman menjaga kucing spesis macam Momo ni kan... tolonglah angkat tangan ok...

Saya nak berguru nih... hu hu hu...

Tenkiu.

17 comments:

  1. alololo...comeinye diaaaaaaaaa....tipah takde pengalaman jaga kucing mahal gini...jaga kucing murahan pon, dah bebal semacam. huhuhu...

    ReplyDelete
  2. aku yang 'evil'November 17, 2008 at 10:29 PM

    hantar je la kat RSPCA

    ReplyDelete
  3. def not me :)

    momo macam garfield... gemok n malas.

    MACAM ajer.. :D

    ReplyDelete
  4. Tipahvogue
    Kucing ni tak mahal sebab dia free jer tapi kos nak jaga dia mmg mahal... hu hu hu...





    Aku pun evil gak
    Hua hua hua... dlm hati ada gak perasaan nak lepaskan dia kat luar, pastu kunci pintu tu tok sah kasi dia masuk umah lagi dah... tp dlm hati je lar... *hampeh*






    Shafarina
    CONFIRMED!

    Udah ler 'bulu gemuk' (bdn tak gumuk pun), malas yg amat dan GATAL gak yg amat... mak ai, mana pakar2 kucing ni... tolonglah gue...

    ReplyDelete
  5. salam..
    tak sempat nak belajar la pulak..
    hehehehe..

    ReplyDelete
  6. jatuh tangan! tak suka bela kucing.. tapi tengok suka :)

    ReplyDelete
  7. uish...takde pengalaman bela kucing montel camni.. kat kg, adik2 dok bela kucing biasa2...yg diorg kutip kat tepi jln sbb ada org buang. buat masa ni, ok. kucing2 tu tolong tangkap/mkn tikus dan cicak2 dlm umah. ehehe.. berak kencing pun kat luar umah. korek lobang dan kambus sendiri :)

    ReplyDelete
  8. pB tak reti bab bab kucing nie

    ReplyDelete
  9. feel free to visit my blog

    aussiegall.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. faridmw
    Saya ni tak pernah bela kucing dan tak de pengalaman langsung, tu yg kena tanya orang yg pandai...





    Neeza
    Saya pun tak suka... hu hu hu... tapi roomate suka, so, layan jer lar...

    ReplyDelete
  11. Umeboshi
    Kucing kpg biasanya 'cerdik' , boleh berdikari, tu yg senang sikit nak bela... ni kena pamper bkn main lagi...

    ReplyDelete
  12. Hi..
    cantek sekali kucen awak ye..

    saya dah soh kawan saya alice respon to you, semoga berjaya..

    http://preview.tinyurl.com/5f5f65

    ReplyDelete
  13. Umi Ameer
    Terima kasih banyak, saya memang ada beberapa kemusykilan nak tanya pada org yg dah biasa bela kucing gebu nih..

    ReplyDelete
  14. comel... tapi geli aaahh..

    tak reti bela kucing2 ni.. kasi makan cukup je kot..

    ReplyDelete
  15. walaupon suke sgt dgn hello kitty tapi kalo hello kitty tuh real, takmo kite nak jgnye...sbb dah serik jaga rabbit 2 eko dolu2...duhh... ponin' kpl dibueknya sis...*eish...ape aku merepek nih*

    jwpnnye : tak ngetilah sis... sowiii

    ReplyDelete
  16. Akuni..

    Dulu kat Malaysia..Ain dan anak2 ada 3 ekor kot specis camni..nak tanya apa tu? Kalau ada yang kami boleh bantu..boleh jer..hehehehe

    ReplyDelete