Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Friday, July 18, 2008

No weekend for me...

Hari ni, esok dan lusa aku akan pegi tmpt yg menarik.

Tp apa yg aku kena buat x menarik.

Kena perah otak.

Sume staff kena.
Batch by batch.
1st batch Jan 08.
Last batch Aug 08.

Yg dah pegi kata teruk kena 'ketuk kepala'.
Tido kul 3pg siapkan keje.

Try my best to think +ve.
Tp stress level tetap naik.

Dah selesai nanti aku update ya.

4 comments:

  1. selamat mencuci mata tapi memerah otak ye akak

    hehe upload gambar hotel cantik2 ekk

    ReplyDelete
  2. ni mesti kena pergi brainstorming.. hehe.. best of luck.. enjoy kat tempat tu je.. buat dek aje dengan seminar ke kursus ke.. sebab nanti ada lagi seminar tu.. hehehe.. apalah punya nasihat...

    ReplyDelete
  3. Wan
    Tak sempat la nak cuci mata pun dik oi...




    Neeza
    Mmg brainstorming macam nak terkeluar otak tu...




    jhazjitaro
    Terima kasih kerana mengujungi blog saya.

    ReplyDelete