Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Monday, March 10, 2008

Semoga selamat

Setelah BN menerima kekalahan teruk di dalam keputusan pilihanraya baru-baru ini, maka tibalah masanya untuk saya mengundurkan diri dari arena blogging.

...ada kena mengena ke ni....

Saya ingin mengucapkan terima kasih di atas perhatian dan sokongan rakan-rakan blogger selama ni. Teruskan lah perjuangan anda. Saya akan tetap ada di dunia blog ini, saya akan tetap berdiri teguh dan memberi sokongan penuh kepada para blogger sekalian. Cuma blog ini mungkin tak akan ber-update selamanya atau sekurang-kurangnya sehingga pilihanraya yang akan datang ...pulak!...

Terima kasih.

21 comments:

  1. aik.. tukar rumah lagi ke ahni? rose pulak kali ni ye.. cantik..

    ReplyDelete
  2. haaa?
    awatnyaaaa.. Ahni masuk bertanding ka hari tu? :P
    take care yer.

    ReplyDelete
  3. ish k.ahni... bior betol?! (tu la, ada kaitan ke dgn pilihanraya tu?!!) boring la kalo takde cerita dari 'umah' cantik k.ahni ni..

    ReplyDelete
  4. Whatever you want to do, my best wishes and lots of prayers to you.

    ReplyDelete
  5. eh napa la pulak ni....

    let me guess.... you were one of the calon yg menang? So akan busy sakan selepas ini?

    hehehe

    take care dear.

    ReplyDelete
  6. ala... tak best la camni... huhu

    ReplyDelete
  7. salam...
    semoga kita berjumpa lagi.. dan pemimpin yang dipilih dapat menjalan tugas dgn penuh keyakinan dan dapat menaikkan nama negara dgn nama agama...

    ReplyDelete
  8. anda terlibat secara langsung dengan yang menang, hence kena quit kerja dan tumpukan perhatian? hmm...

    ReplyDelete
  9. hah! Awat plak ni? Tak pa...kalau ubah fikiran sambung balik cerita ceriti dlm blog ni OK all the best :)

    ReplyDelete
  10. ish ish.. pindah umah lagi.. bagus jugak kan.. rumah baru sure akan memberi tenaga dan sentuhan yang baru..

    ReplyDelete
  11. Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

    ReplyDelete
  12. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

    ReplyDelete
  13. i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.

    ReplyDelete
  14. http://nusantaraempire.wordpress.com/
    http://nusantaraempire.wordpress.com/

    ReplyDelete
  15. Aslkm,salam ziarah.erm nice blog.erm nak jmput tuan rumah atau sesape je ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,,,jgn lupe linkkan blog ni yer,ok thanks n bye

    ReplyDelete
  16. Hi there!
    I would like to burn a theme at this forum. There is such a thing, called HYIP, or High Yield Investment Program. It reminds of financial piramyde, but in rare cases one may happen to meet a company that really pays up to 2% daily not on invested money, but from real profits.

    For quite a long time, I earn money with the help of these programs.
    I don't have problems with money now, but there are heights that must be conquered . I get now up to 2G a day , and I started with funny 500 bucks.
    Right now, I'm very close at catching at last a guaranteed variant to make a sharp rise . Turn to my blog to get additional info.

    http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

    ReplyDelete