Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Monday, February 11, 2008

Birthday Roomate

Semalam birthday hubby. Memandangkan masing2 tengah kekurangan fulus, maka tak ada apa-apa celebration lah. Lagipun hubby tak suka makan kek, kalau tak boleh lah aku belikan atau buat kan.

Hari ni aku ambik half-day leave. Seolah-olah tak cukup cuti CNY yang panjang tu....

12 comments:

  1. hepi belated besday to u'r hubby...

    ReplyDelete
  2. Takpe, sambut kemudian lepas dapat gaji pun takper.

    ps: dia tak suka makan, dia potong aje, lepas tu akak dgn anak² akak boleh makan.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Happy Belated birthday to yr hubby.....

    Birthday ni sebenarnya dah commercialized sangat..... betul tak? hehe...

    ReplyDelete
  4. samat ari jadi ...

    yg penting

    kita ingat ......

    ReplyDelete
  5. Happy delated birthday to yr hubby. Cik Abang tak amik half day jugak ke?

    ReplyDelete
  6. Tak pa Ahni, Orang ada duit pun ada yang tak celebrate birthday..

    ReplyDelete
  7. hepi belated b'day utk encik hubby. ume setuju dgn wan. mintak dia potong dan k.ahni serta anak2 yg ngappppp kek tu. kalo tak kek pun, potong ayam panggang macam idea Teratak MakLang tu pun ok. ehehe

    ReplyDelete
  8. hepi besday buat hubby anda :)

    ReplyDelete
  9. hepi belated b'day to Mr Ahni :) tak pe celebrate lambat2 skit pun tadak hal... boleh je ke ke ke

    ReplyDelete
  10. hepi belated birthday 4 cik Abang...

    Lama nya raya China? Ke nak cuti sampai Chap Goh Meh! ( bila ek?)

    ReplyDelete