Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Thursday, October 18, 2007

Raya dah lepaih dah....

Amacam kawan-kawan?

Raya dah lepaih wei... dah dekat seminggu dah..... aku dah start kerja wei..... ahhh... boring giler ni.....

Kat opis pun cuma ada 3 orang aje yang kerja, semalam. Hari ni baru ada 4 orang. Rasa-rasanya semua bukan buat kerja pun... dok surf internet dari pagi sampai ke petang...

Yang bestnya... esok hari jumaat, last working day of the week!!! Best nyer... hari sabtu dan ahad kira raya balik la... yuhuuuuuuu......

12 comments:

  1. aduh... malasnya nak gi kerja besok... wawawa!!!

    ReplyDelete
  2. salam..
    sat ja raya berlalu..
    selamat maju jya...

    ReplyDelete
  3. Best apa. Gi kerje tapi tak yah kerje.

    ReplyDelete
  4. Boring la kak keje lepas raya. Asik ingat nak beraya.. open house.

    HeHe

    ReplyDelete
  5. Jom ...

    Bila nak date nie?????

    ReplyDelete
  6. awalnya masuk keja :) tapi kira OK la keja + santai...best tu

    ReplyDelete
  7. Bila datang rumah maklang ni???

    Tunggu lama dah...

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya dari HElena.

    Awat cepatnya keje? Helena cuti seminggu..... tapi still malas nak dtg keje..... hehe

    ReplyDelete
  9. yuuuhuuuu.. duk raya lagi ka?? bila nak update ni?

    ReplyDelete
  10. selamat beraya...

    heran lama kau tak update..

    ReplyDelete
  11. oh ya!
    Dah November dah nih...hehhe

    ReplyDelete
  12. Cukup²lah bertapa Kak Ahni..

    hehehe

    ReplyDelete