Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Friday, July 7, 2006

Semalam aku menjangkakan keletihan yang amat sangat sebab mengangkat barang untuk pindah office. Namun, paling aku tak sangka ialah aku rasa biasa sahaja. Malahan aku rasa lebih baik dari hari-hari bekerja yang lain.

Biasanya setiap hari aku balik ke rumah dalam keadaan kepenatan, stress dan panas baran tetapi semalam aku relaks, mood pun baik.

Bila aku fikirkan balik, rupa-rupanya semalam aku cuma penat fizikal. Lepas rehat sekejap badan dah 're-charged'. Hari-hari lain tu walaupun aku dok kat office dan tak buat kerja berat tetapi dok buat report dan dok masuk meeting - masa tu otak terpaksa bekerja keras. Letih minda ni lagi teruk dari letih fizikal. Itu yang badan penat+ stress + bad mood.

11 comments:

  1. dah tua2 nih bila letih minda ngan badan, mula la rasa nak demam..makan jamu ke, tak makan jamu ke, sama aje..

    betul tak?

    ReplyDelete
  2. sebab cuaca sama kot kakni

    hari ni baru ujan sikit2

    ReplyDelete
  3. aku pun baru pindah balik ke temapat asal, 2 bulan aku merempat kat penempatan sementara, tanpa internet, telefon dan meja, duduk bilik meeting aje

    ReplyDelete
  4. patut suruh dept. service provider angkut barang-barang. dan mereka boleh minta upah!

    ReplyDelete
  5. atiz;
    betoi le... at least makan jamu better sikit ar

    wan;
    cuaca ni hari kat shah alam ada sikit baik

    arcahijau;
    apasal pindah balik tempat ASAL? tempat baru tu tak jadi duduk ke?

    ku keng;
    bertuahnya nak suruh depa tu... tapi rasanya minta aje-belum deliver lagi depa dah minta upah.. sure punyer lah

    ReplyDelete
  6. aku dah lama duduk belakang ni, terpisah, dari tahun 2001 lagi, renovate kat bawah aku pindah atas, renovate kat atas aku pindah tepi, sekarang ni kat atas balik semula

    ReplyDelete
  7. meh saya share satu teknik silat gayung fataniuntuk mengurangkan letih otak...layan pandang benda2 hijau...

    ReplyDelete
  8. memang letih minda lagi haru. nak tido pun susah. dapat exercise paling bagus sekali

    ReplyDelete
  9. arcahijau;
    dah dapat ianternet ni boleh le update blog..... huhu

    izhal;
    silat gayung fatani...wuyooo.... sini sama ngan kat hamamatsu kot- hutan batu semata

    lollies;
    aku exercise tido je....

    ReplyDelete
  10. That's a great story. Waiting for more. » »

    ReplyDelete