Pages

Ads 468x60px

Terima kasih di atas sokongan (*^_^*)

Klik-klik Nuffnang Ads

Wednesday, July 12, 2006

Ish ish ish penat-penat aku menaip, dah black-out pulak, tak sempat aku nak save….. wuaaaaaah

Aku nak cerita sikit pasal pagi tadi aku dah kena sound dengan boss sebab aku asyiklah dengan hal pindah office ni sampai ada perkara yang aku terlepas pandang.

Kisahnya tu ada satu program yang dianjurkan oleh HQ tak ada participation dari kami (subsidiary). Boss sound kata nanti Big Boss mesti marah. Big Boss kalau boleh nak kita orang sentiasa support any function or activity organised by HQ.

Alahai…. Pagi-pagi dah kena sound memanglah mood nak kerja tu padam terus. Salah akulah jugak, alpa...... Program tu hari ni - dah terlalu lewat untuk aku nak buat apa-apa. Belajar dari kesalahan.

7 comments:

  1. tak per tak per.. Boss aje yg marah. hihi
    Ajzie nak tanya ler mcmmana Ahni buat mcm ada perkataan -Updated! tuh eik kat link kawan2 blogger?

    Salam
    Ajzie

    ReplyDelete
  2. Senang aje Ajzie- pergi ke url ini dan register:

    http://www.blogrolling.com/

    ReplyDelete
  3. a'kum ahni.. lama tak singgah sini. maaf lah yek. busy sakan sejak kebelakangan ni. saya pun kadang-kadang overlook apa-apa program yg dianjurkan oleh department lain yang memerlukan particaption dari jabatan saya sebab terlalu sibuk dengan kerja di jabatan sendiri.

    ReplyDelete
  4. tak pe lah jubeiz- saya pun kalau ada peluang mesti pergi blog you- tp kalu dah bz tu memang tak dpt nak melawat sape-sape pun

    ReplyDelete
  5. cik ni,

    kesian...buat pekak badak je lah...

    ReplyDelete
  6. Looking for information and found it at this great site...
    » »

    ReplyDelete